امنیت وب سایت، هرگونه اقدام یا برنامه ای است که برای حفاظت از داده های یک وب سایت در برابر جرایم سایبری یا در راستای جلوگیری از سوء استفاده از یک وب سایت صورت می پذیرد. بهبود امنیت سایت جزء نکاتی است که به طور غیر مستقیم روی سئو داخلی سایت تاثیر می گذارد و در واقع امنیت بهتر باعث افزایش ترافیک سایت می گردد.

 

امنیت وب سایت چیست؟

به دلیل گسترش ابزارها و خدمات عالی در فضای توسعه وب، داشتن وب سایت از همیشه راحت تر شده است. سیستم های مدیریت محتوا مانند؛ WordPress و یا Joomla و سایر این سیستم ها به صاحبان مشاغل اجازه می دهند تا از طریق ایجاد یک وب سایت، یک حضور آنلاین را تجربه کنند. معماری های بسیار گسترده CMS، افزونه های غنی و ماژول های موثر، باعث کاهش زمان یادگیری توسعه وب قبل از شروع به ایجاد یک وب سایت شده است.

سهولت راه اندازی یک کسب و کار آنلاین یا وب سایت شخصی ایده ای فوق العاده است. با این حال، برخی معایب و عوارض جانبی منفی نیز دارد. ما بسیاری از وب مسترها را می بینیم که نمی دانند چگونه از وب سایت خود مطمئن باشند و امنیت آن را تامین کنند. از این رو امنیت وب سایت جزء کلیدی ترین ارکان مدیریت یک سایت می باشد.

امنیت وب سایت

 

دلیل اهمیت امنیت وب سایت چیست؟

چهار دلیل اصلی وجود دارد که چرا هر وب سایت نیاز به امنیت دارد:

1- ارائه دهندگان میزبان از سروری که وب سایت شما روی آن فعال است محافظت می کند، نه خود وب سایت. شما می توانید وب سایت میزبان را مانند نگهبان یک مجتمع مسی تصور کنید که امنیت کل ساختمان را تأمین می کند، اما وظیفه این که هر شخصی درب واحد خود را قفل کند بر عهده خود شخص است.

2- پیش گیری بهتر از درمان است. حفظ و تامین امنیت سایت کم هزینه تر و کم درد سرتر از بازسازی سایت پس از حملات سایبری است. طبق آمار و در کشور آمریکا، حملات سایبری می تواند برای کسب و کارهای کوچک تا 427 دلار درهر دقیقه خرابی و هزینه ایجاد کند. در شرایطی که، هزینه حفظ امنیت سایت به طور متوسط ​​1 تا 2 دلار در روز است.

3- با حفظ امنیت وب سایت خود، شما نه تنها از شهرت خود محافظت می کنید، بلکه بازدید کنندگان و یا مشتریان و مخاطبان خود را حفظ می کنید. مطالعات نشان می دهد که 65 درصد کاربرانی که اطلاعات خود را توسط یک وب سایت در معرض خطر و ناامنی مشاهده کرده اند، دیگر به آن سایت برنخواهند گشت. این تعداد برای یک وب سایت ویران کننده است و عملا چنین وب سایتی از رده خارج می شود.

4- مجرمان سایبری چنان تخصصی دارند که از طریق بدافزارها می توانند وارد سایت شما شده و پنهان بمانند، بنابراین ممکن است وب سایت شما آلوده شده باشد و شما متوجه آن نشوید. برخی از حملات مخرب بدافزار شامل backdoors، نوعی از بدافزار است که به مجرمان سایبری اجازه می دهد تا به سایت بدون اطلاع صاحب آن دسترسی پیدا کنند و رمزنگاری را انجام دهند. این حملات به طور فزاینده ای متداول و رو به افزایش است. هنگامی که مجرمان سایبری مخفیانه وارد وب سایت شما شوند، می توانند به داده های شما، از طریق حملات فیشینگ دسترسی پیدا کنند، بدون اینکه شما حتی متوجه این قضیه شوید.

در ادامه این مقاله  به آموزش امنیت سایت و بررسی روش های رایج بهبود و افزایش امنیت وب سایت خواهیم پرداخت.

امنیت وب سایت

 

امنیت وب سایت و 9 روش بهبود آن

 

1 –  بروز رسانی مداوم و استفاده از فایروال

وب سایت های بی شماری هر روز به دلیل استفاده از نرم افزارهای منسوخ و ناامن به خطر می افتند. بروز رسانی سایت به محض دسترسی به افزونه جدید بسیار مهم است. این بروز رسانی ها ممکن است حاوی پیشرفت های امنیتی باشند. بیشتر حملات به وب سایت به صورت خودکار است. رباتها به طورمداوم به هر سایتی برای خرابکاری سر می زنند و اطلاعات را اسکن می کنند. دیگر بروزرسانی یکبار در ماه یا حتی یک بار در هفته مناسب نیست زیرا ربات ها به احتمال زیاد نقاط آسیب پذیر سایت را قبل از به روز رسانی پیدا می کنند.

به همین دلیل توصیه می کنیم از فایروال وب سایت استفاده کنید، که به محض بروزرسانی، عملاً سوراخ امنیتی را پر خواهد کرد. اگر از وب سایت وردپرسی استفاده می کنید، ما به شما افزونه ” WP Updates Notifier ” را توصیه می کنیم.

 

2 –  انتخاب رمز عبور مناسب

داشتن یک وب سایت ایمن به وضعیت امنیت وب سایت شما بستگی دارد. آیا تاکنون به این فکر کرده اید که چگونه رمزهای عبورمی توانند امنیت وب سایت شما را تهدید کنند؟

لیست های بسیاری از رمزهای عبور آنلاین وجود دارد. هکرها این ها را با لیست واژه های لغت نامه ترکیب می کنند تا لیست های بزرگتری از کلمات عبور بالقوه را تولید کنند. اگر گذرواژه‌هایی که شما استفاده می‌کنید در یكی از آن لیستها قرار گرفته باشد، سایت شما نیز در معرض خطر است.

چند نکته برای انتخاب یک رمز عبور قوی و مناسب

  • از رمزهای عبور خود مجدداً استفاده نکنید. تک رمز عبور شما باید منحصر به فرد باشد.
  • رمزهای عبور طولانی با بیش از 12 کاراکتر را امتحان کنید. هرچه گذرواژه طولانی تر باشد، امنیت آن نیز بالاتر است.
  • از رمزهای عبور تصادفی استفاده کنید. اگر برنامه هکرها، شامل کلمات یافت شده به صورت آنلاین یا در فرهنگ لغت ها باشد، می توانند میلیون ها کلمه عبور را در عرض چند دقیقه حدس بزنند. اگر در گذرواژه خود از کلمات نامفهوم و تصادفی استفاده کنید. احتمال رمز گشایی آن توسط هکرها تا 30 درصد کاهش می یابد.

انتخاب رمز عبور مناسب

 

3 –  ایجاد پایگاه داده مجزا

ما می دانیم که میزبانی وب سایت های بسیاری بر روی یک سرور واحد می تواند ایده آل به نظر برسد، به خصوص اگر یک برنامه میزبانی وب “نامحدود” داشته باشید. متأسفانه، این یکی از بدترین اقدامات امنیتی است که معمولاً شاهد آن هستیم. میزبانی بسیاری از سایت ها در یک مکان، بستری برای یک حمله بسیار بزرگ سایبری را ایجاد می کند.

اگر میزبان 5 سایت در یک سرور واحد هستید، یک مهاجم ممکن است دارای سه نصب وردپرس، دو نصب جوملا، پنج موضوع و 50 افزونه باشد که می توانند اهداف بالقوه باشند. هنگامی که یک مهاجم در یک سایت حفره مورد نظر را پیدا کرد و وارد آن شد، می تواند به راحتی در سایر سایت ها درهمان سرور نیز پخش شود. این امر نه تنها می تواند باعث هک شدن کلیه سایت های شما شود، بلکه باعث می شود روند پاکسازی بسیار وقت گیرتر و مشکل تر شود.

پس تا حد امکان سعی کنید از هاست های اشتراکی استفاده نکنید یا اگر مجبور به این کار شدید سعی کنید برای حفظ امنیت وب سایت، برای هر سایت یک پایگاه داده مجزا ایجاد کنید.

 

4 – بررسی دقیق دسترسی کاربران

این قانون فقط برای سایت هایی اعمال می شود که دارای چندین مدیر یا ادمین هستند. این مهم است که هر کاربر سطح دسترسی لازم را برای انجام کار خود داشته باشد. به عنوان مثال، اگر شخصی می خواهد یک پست وبلاگ مهمان را برای شما بنویسد، فقط باید بتواند پست جدید ایجاد کند و پست های خود را ویرایش کند زیرا دیگر نیازی به تغییر تنظیمات وب سایت نیست.

دادن سطح دسترسی مشخص به کاربران و تعریف دقیق حیطه اختیارات برای او، خطاهای احتمالی را محدود می کند. همچنین باعث کاهش صدمات احتمالی که کاربران “سرکش” به یک سایت می زنند، خواهد شد.  هنگامی که برای هر کاربر حساب جداگانه دارید، می توانید با مرور گزارش ها و دانستن تمایلات معمول آنها، مانند زمان و بخشی که به طور عادی به وب سایت دسترسی پیدا می کنند، رفتار آنها را کنترل کنید. به این ترتیب، اگر کاربر در ساعتی عجیب یا به یک بخش مشکوک وارد شد، حتما درباره او تحقیق کنید.

نگه داشتن سیاهه های مربوط به حسابرسی برای حفظ هرگونه تغییر مشکوک در وب سایت شما بسیار مهم است. گزارش حسابرسی سندی است که وقایع را در یک وب سایت ثبت می کند، بنابراین می توانید ناهنجاری ها را تشخیص داده و در مورد آن تحقیق کنید. ما می دانیم که انجام برخی از گزارش های حسابرسی به صورت دستی برای برخی از کاربران ممکن است دشوار باشد. اگریک وب سایت وردپرس دارید، می توانید از افزونه Security استفاده کنید.

امنیت سایت

 

5 – تنظیمات پیش فرض CMS را تغییر دهید

برنامه های کاربردی جدید CMS، می تواند از منظر امنیتی برای کاربران و مدیران سایت ها مشکل ساز باشد. با توجه به اینکه رایج ترین حملات علیه وب سایت ها به صورت کاملاً خودکار انجام می شود، بد نیست بدانید که بسیاری از این حملات فقط به تنظیمات پیش فرض کاربران متکی هستند. این بدان معناست که می توانید با تغییر تنظیمات پیش فرض هنگام نصب CMS مورد نظر خود، از تعداد زیادی از حملات جلوگیری کنید. به عنوان مثال، برخی از برنامه های CMS توسط کاربر قابل نوشتن است و به کاربر این امکان را می دهد که افزونه مورد نظر خود را نصب کند. شما می توانید هنگام نصب CMS، این جزئیات پیش فرض را تغییر دهید، تا از بروز بسیاری ازحملات خودکار جلوگیری کنید. این برای حفظ امنیت وب سایت شما نیز بهتر است.

 

6 – نصب افزونه ها و برنامه های معتبر

قابلیت توسعه برنامه های کاربردی CMS چیزی است که معمولاً وب مسترها آن را دوست دارند، اما این قضیه می تواند یکی از بزرگترین نقاط ضعف آن نیز باشد. استفاده از افزونه ها و برنامه ها می تواند در صورتی که از منابع معتبر و باکیفیت انتخاب شده باشند به رشد وب سایت شما کمک کند اما اگر این انتخاب غیر اصولی و اشتباه باشد، امنیت وب سایت شما را نیز به خطر می اندازد.

پس در انتخاب افزونه ها و برنامه های جدید دو نکته زیر را مورد توجه قرار دهید:

استفاده از افزونه ها و برنامه های پر طرفدار

افزونه ای که توسط یک نویسنده ایجاد شده است و دارای تعداد زیادی نصب است، قابل اعتمادتر از یک نسخه با تعداد معدود نصب است که توسط یک توسعه دهنده در دفعه اول ارائه شده است. پس سعی کنید به منظور حفظ امنیت وب سایت خود از افزونه ها و برنامه های پر طرفدار استفاده کنید و کمتر به سراغ موارد کمتر استقبال شده ولو با نام و نشان بروید.

 استفاده از منابع معتبر و قابل اعتماد

افزونه ها، برنامه های افزودنی و مضامین خود را از منابع معتبر و قابل اعتماد بارگیری کنید. مراقب نسخه های رایگان سرقت شده و آلوده به بدافزار باشید. برخی برنامه های افزودنی وجود دارد که تنها هدف آنها آلوده کردن هرچه بیشتر وب سایت شما با کمک بدافزار است.

 

7 – پشتیبان گیری از وب سایت

داشتن نسخه پشتیبان یا BACK UP از وب سایت برای بازیابی اطلاعات وب سایت شما پس از یک حمله و یا آسیب امنیتی، بسیارمهم است. اگرچه پیدا کردن یک راه حل امنیتی برای وب سایت شما باید در اولویت قرار بگیرد اما نباید پشتیبان گیری را فراموش کنید. تهیه یک نسخه پشتیبان  می تواند به بازیابی فایل های آسیب دیده کمک کند.

یک پشتیبان گیری خوب باید به صورت زیر باشد:

1- اگر نسخه پشتیبان تهیه شده شما در سرور وب سایت شما ذخیره می شود، به همان اندازه در برابر حملات آسیب پذیراست. شما باید از پشتیبان گیری خود خارج از سایت نگهداری کنید، زیرا می خواهید داده های ذخیره شده شما در برابر هکرها و در مقابل آسیب های احتمالی سخت افزارها محافظت شود. ذخیره کردن نسخه پشتیبان در سرور وب شما نیز یک خطر مهم امنیتی است. این نسخه های پشتیبان همواره حاوی نسخه های غیرقابل مشاهده CMS و پسوندهای شما هستند و در صورت لو رفتن دسترسی آسان  هکرها به سرور شما را میسر می سازند.

2- نسخه پشتیبان تهیه شده شما باید خودکار باشد. شما هر روز کارهای زیادی انجام می دهید که پشتیبان گیری در هر لحظه از وب سایت شما را غیر ممکن می سازد. پس از راه حلی استفاده کنید که پشتیبان گیری شما را به صورت خودکار و پس از هر تغییر انجام داده واطلاعات را ذخیره کند.

3- پس از اتمام پشتیبان گیری آن را تست کنید تا مطمئن شوید که  واقعا کار می کند یا خیر. با این کارمی توانید قبل از اینکه هک رخ دهد، پرونده ها را پشتیبان گیری نموده و در صورت آسیب احتمالی، نسخه پیشتیبان گیری شده را بازیابی کنید.

نسخه پشتیبان وبسایت

 

8 – پرونده های پیکربندی سرور

غالباً در فهرست دایرکتوری وب، فایلهای پیکربندی سرور بسیار قدرتمند هستند. آنها به شما این امکان را می دهند که قوانین سرور را اجرا کنید، فایل های پیکربندی از جمله بخش هایی هستند که امنیت وب سایت شما را بهبود می بخشند. اگر مطمئن نیستید از کدام وب سرور استفاده می کنید، وب سایت خود را از طریق Sitecheck اجرا کنید و روی گزینه جزئیات وب سایت کلیک کنید تا نام سرور مورد استفاده خود را مشاهده کنید.

در اینجا دو نکته مهم پس از مشخص شدن نوع سرور شما وجود دارد:

1- جلوگیری از مرور دایرکتوری

این کار باعث می شود کاربران مخرب از مشاهده محتویات هر فهرست در وب سایت صرف نظر کنند. محدود کردن اطلاعات در دسترس مهاجمان همیشه یک احتیاط امنیتی مفید است.

 

2- محافظت از پرونده های حساس

می توانید قوانینی را برای محافظت از پرونده ها و پوشه های خاص تنظیم کنید. پرونده های پیکربندی CMS یکی از حساس ترین پرونده هایی است که در سرور وب ذخیره می شود زیرا شامل جزئیات ورود به بانک اطلاعات است. سایر مکان ها، مانند مناطق در دسترس مدیر، می توانند قفل شوند. همچنین می توانید اجرای PHP را در دایرکتوری هایی که دارای تصاویر هستند و یا اجازه بارگذاری را محدود کنید.

 

9 – SSL را نصب کنید

SSL مخفف Secure Sockets Layer است.این فناوری امنیتی استاندارد برای ایجاد پیوند رمزگذاری شده بین سرور وب و مرورگر است. بگذارید واضح تر بگوییم: SSL هیچ کاری برای محافظت از سایت شما در برابر حملات مخرب انجام نمی دهد و مانع از توزیع نرم افزارهای مخرب نمی شود.

SSL در واقع ارتباطات بین نقطه A و B را رمزگذاری می کند دو نقطه بین سرور وب سایت و مرورگر بازدید کننده. این رمزگذاری به یک دلیل خاص مهم است. این رمز گذاری، مانع از آن می شود که هر کسی بتواند از فضای بین A وB با حمله ای تحت عنوان حمله مرد میانی به وب سایت شما حمله کند. SSL روشی عالی برای محافظت از رمزهای عبور و اطلاعات کارت اعتباری و همچنین سایر داده های حساس می باشد.

SSL برای همه وب سایتها بسیار مهم است. الزام استفاده از فرمت HTTPS برای وب سایت های تجارت الکترونیکی و برای هر وب سایتی که درخواست ارسال فرم را با داده های کاربر یا اطلاعات شخصی قابل شناسایی بپذیرید اجتناب ناپذیر است. گواهینامه SSL از اطلاعات بازدید کنندگان شما در هنگام حمل و نقل محافظت می کند. اگر به فکر نصب SSL در سایت خود هستید، پس همین حالا اقدام کنید.

نصب SSL

 

نتیجه گیری

اگر این مراحل نسبتاً ساده را اجرا کنید، امنیت وب سایت خود را افزایش خواهید داد. در حالی که این مراحل به تنهایی تضمین نمی کند که سایت شما هرگز هک نشود، اما پیروی از آنها اکثریت قریب به اتفاق حملات خودکار را متوقف می کند و وضعیت کلی ریسک شما را کاهش می دهد. با آگاهی از این موضوعات و درک آنها، بینشی ارزشمند در مورد چگونگی عملکرد زیربنایی برای حفظ امنیت وب سایت خود را فرا میگیرید. همچنین این آموزش به شما کمک می کند تا یک مدیر وب سایت بهتر باشید.


مسترادز سایت ,استفاده ,امنیت ,سرور ,پشتیبان ,برنامه ,پشتیبان گیری ,رمزهای عبور ,استفاده کنید ,وجود دارد ,امنیت سایت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید زیورآلات زنانه مطالب علمی و آموزشی لوازم یدکی و قطعات ولوو B12 volovo حسینی zafpack دانلود برای شما تخفیفان مژه مصنوعی